Nagyvilág

Nem aggályos, hogy Szijjártó egy nagyvállalkozó jachtján nyaral? – kérdezték a Hír Tv-ben a külügyi államtitkárt, aki máshonnan közelítette meg a kérdést

Nem aggályos-e, hogy a közfeladatot ellátó külügyminiszter a kormányközeli vállalkozó, Szíjj László tulajdonában lévő jachton nyaralt a családjával és a barátaival? – kérdezte Földi-Kovács Andrea a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában Menczer Tamás külügyi államtitkárt, aki a műsorvezető kérdését semmibe véve így folytatta a beszélgetést:

én máshonnan közelíteném meg: azért támadják a családi nyaralásával külgazdasági és külügyminisztert, mert a munkájában semmivel sem tudják megfogni.

Egy nappal korábban Szijjártó Péter sem vesződött sokat a korrupciógyanút firtató kérdések megválaszolásával, mindössze azt ismételgette, hogy a családi vakáció a magánélet része. Arra a kérdésre azonban, hogy ha fizetett érte, miből fizette ki a jachton töltött időt (ami piaci áron akár több tízmillió forint lehetett volna), nem válaszolt a külügyminiszter, és Szíjj Lászlóról sem volt hajlandó nyilatkozni.

(via 444.hu)

Kiemelt kép: Bruzák Noémi / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik