Nagyvilág

Élve eltemette 79 éves, lebénult anyját egy kínai férfi

Kína egyik északnyugati tartományában fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint élve eltemette 79 éves, lebénult édesanyját egy elhagyott sírban — írta meg a SkyNews.

Az asszony három napig szenvedett élelem és víz nélkül, végül a helyi rendőrök mentették meg. A lap szerint drámai felvételek készültek arról, ahogy a rendőrök kiemelik a sírból a sárral borított áldozatot.

A hatóságot a nő menye értesített helyi idő szerint kedden, azt állította, hogy férje szombaton távozott anyósával, de már egyedül tért haza. A csak Ma vezetéknévvel említett férfi azt mondta, hogy anyját elküldte rokonaikhoz, de feleségének gyanút fogott, majd jelentette az eltűnést. A rendőrök nyomozást indítottak, kihallgatták az 58 éves gyanúsítottat.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a férfi beismerte, hogy mozgásképtelen anyját egy elhagyott sírban hagyta. A rendőrök a helyszínre érkezve halk segélykérést hallottak, így találták meg a sírt, ahonnan sikerült kiásniuk az áldozatot. Az asszonyt kórházba szállították, stabil állapotban van. Fiát gyilkossági kísérlet miatt vették őrizetbe.

Kiemelt kép: Sky News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik