Nagyvilág

Elfogták a kaliforniai sorozatgyilkost, aki öt újszülött gyermekét ölte meg

Öt gyermek sérelmére elkövetett sorozatgyilkossággal vádolják az 57 éves Paul Allen Perezt, aki jelenleg a kaliforniai Yolo megye börtönében tartanak fogva — írta meg a CNN. A férfit egy 2007-es, lezáratlan üggyel összefüggésben tartóztatták le, jelenleg ötrendbeli gyilkossággal vádolják.

2007 márciusában egy kaliforniai halász csecsemő holttestére bukkant egy lesúlyozott, zárt tartályban, nem messze Woodlandtől. Akkor a hatóságok nem jutottak előre az ügyben, a seriff hivata szerint azonban 2019 októberében új nyom segítette a tragédia tisztázását. DNS minták alapján megállapították a gyermek személyazonosságát: Nikko Lee Perez 1996. november 8-án született. Tom Lopez seriff beszámolója szerint a nyomozás során megbizonyosofdtak róla, hogy nem csak csak Nikkóval történt tragédia: négy testvére szintén életét vesztette.

Lopez szerint a további négy áldozat — az 1992-ben született Kato Allen Perez, az 1995-ben született Mika Alena Perez, az 1997-ben született Nikko Lee Perez és a 2001-ben született Kato Krow Perez — mindegyike kevesebb mint fél éves volt, amikor meggyilkolták őket, Három gyermek holttestét még nem találták meg.

Perezt kedden tartóztatták le, a lap szerin pénteken bíróság elé állítják.

Kiemelt kép: CNN/Yolo County 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik