Nagyvilág

Rákeresett, hogy milyen lehet poénból megölni valakit, majd aznap megfojtotta a férfit, akivel randizott

 Jamie Lee Dolheguy Ausztráliában, egészen pontosan Melbourne-ben követte el a  szörnyű bűncselekményt, ami túlzás nélkül megrázta az egész országot – írja a Mirror. A mindössze 20 éves lány a vád szerint szándékosan tőrbe csalta az áldozatát, akit egy Plenty of Fish nevű randialkalmazáson keresztül ismert meg. A rendőrség tájékoztatásából kiderül, a lány egy vibrátor vezetékével fojtotta meg az áldozatát.

A 24 éves egyetemista, Maulin Rathod halála körül sokáig az volt a legnagyobb kérdés, hogy Dolheguy hirtelen felindulásból ölte-e meg vagy előre kitervelten. Ez a vád szempontjából nagyon fontos, mert ha előre kitervelt gyilkosságért ítélik el az elkövetőt, akkor a büntetése is jóval szigorúbb lesz.

Dolheguy keresési előzményeiből kiderült, hogy a 20 éves olyan dolgokra keresett rá nem sokkal a gyilkosság előtt, hogy milyen lehet embert ölni, vagy például konkrétan arra a mondatra, hogy

Meg fogok ölni valakit poénból!

A gyilkosság után a fiatal nő maga értesítette a rendőrséget, akiknek elmondta, hogy jó érzés volt megtenni. A randioldalon Dolheguy kötözős és fojtogatós szexszel reklámozta magát, Rathod pedig örömmel vette fel a kapcsolatot a lánnyal. A gyilkosság a férfi lakásán történt, a rendőrök itt tartóztatták le Dolheguyt.

Dolheguy, aki borderline személyiségzavarral küzd, arról beszélt az áldozatával a gyilkosság előtt, hogy ha meg akarná ölni egy fojtogatós játék alkalmával, akkor elég erős lenne-e ahhoz, hogy ellenálljon. A férfi azt mondta, hogy szerinte igen, a lány pedig felajánlotta, hogy akkor teszteljék le. Az elkövetőt védő ügyvéd szerint a védence komoly személyiségzavarral küzd, mivel gyerekkorában olyan brutálisan bántalmazták, hogy 10 éves korában gyámság alá kellett helyezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik