Nagyvilág

„Szolgája” a tévében mentegette a caracali rémet, miután ő is megerőszakolta egyik áldozatát

Luiza Melencu még élne, ha elrablását jelenti a rendőrségen. A férfi nem hívott segítséget, inkább ő is megerőszakolta.

Őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolta a 18 éves Luiza Melencut, akinek a meggyilkolását már beismerte George Dinca. A Transindex szerint a férfi látta a megkötözött lányt, de ahelyett, hogy jelentette volna a rendőrségen, arra kérte a caracali rémként emlegetett férfit, engedje meg, hogy ő is megerőszakolja. Sajtóhírek szerint a férfit szomszédai csak „Dinca szolgájaként” emlegették. Bejáratos volt az első számú gyanúsítotthoz, és már a nyomozás elején a hatóságok látókörébe került.

Közben a Maszol.ro felidézte, hogy a most őrizetbe vett férfi korábban az Antena1 kereskedelmi tévében miként mentegette Dincát.

Amikor az autószerelő rémtetteiről kérdezték azt mondta, azokat nem tudja róla elképzelni.

Nem lenne képes elrabolni lányokat.

Azt is mondta, neki nincs rejtegetnivalója. Mindezt azután, hogy három hónappal korábban maga is megerőszakolta a 18 éves lányt.

A bukaresti sajtó szerint a gyanúsított 46 éves, csak az elemi iskolát végezte el, napszámból élt, George Dincának is dolgozott.

A caracali rém elleni eljárást irányító ügyész szerint a férfi a megkötözött lányt az udvaron lévő autóban látta meg, Dinca pedig elmondta neki, hogy Luiza Melencut „szexuális célokból” rabolta el, és azért ment bele, hogy a 46 éves férfi is megerőszakolhassa, mert attól tartott, hogy leleplezi őt.

Caracali tinigyilkosságok: beszáll az FBI is
Amerikába küldték az egyik áldozat csontjait. Profilt kérnek a gyilkosról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik