Nagyvilág

Fideszes lakossági fórum: A migránsok gyerekeket erőszakolnak, „belecsinálnak” a vízbe és büdös a lábuk

Az Index ellátogatott csütörtök este a Fidesz angyalföldi lakossági fórumára, ahová a kormánypárt Georg Spöttlét delegálta, aki egyébként a Fidesz szentesi jelöltje.

Angyalföldet egyébként 1994 óta az MSZP-s Tóth József irányítja, az öt évvel ezelőtti választáson pedig az összes egyéni választókerületben nyertek.

A kormány kedvenc biztonságpolitikai szakértője egyebek közt arról is szólt a fórumon, hogy nagyjából az különbözteti meg a fideszes és az ellenzéki városvezetőket, hogy míg az előbbiek fejlődést, munkahelyeket, hagyománytiszteletet, tisztaságot, rendet biztosítanak, addig az utóbbiak megszüntetik a munkahelyeket, és „drogosokat, migránsokat és melegbárokat akarnak”.

Szóba került ezen kívül a könnyű drogok legalizálása is, mondván, „Karigerinek, a Momentumnak és Sermernek” ez a fontos.

Ezek után következett a tudósítás szerint a nagyjából egyórás migrációs okítás, aminek keretében Spöttle azt ecsetelte, hogy Németországban a migránsokra ezek jellemzőek:

  • nincs semmilyen végzettségük, sokaknak általános iskolai sem, alapjáraton analfabéták,
  • ha egy nyomtatvány kitöltését kérik tőlük, azt felelik, hogy nem tudnak írni,
  • szükségkonténerbe teszik be őket, nyolcadmagukkal laknak, és ebből négynek büdös a lába,
  • a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma emelkedett, 750 ezer bűncselekményt követtek el, „az idióta németek ugyanennyit elkövetnek, de 50 százalékkal kevesebb bűncselekmény lenne, ha ezek nem mentek volna oda.”
  • kiskorúakat erőszakolnak meg,
  • megnyitottak nekik egy strandot, a migránsok pedig bementek és megerőszakolták a gyerekeket, és a vízbe is „belecsinálnak”.

A fórum vége felé a klímaváltozásról is szó esett, amit Spöttle csak klímaőrületként aposztrofált, majd elkezdte a momentumosokat támogatni, kérdezvén:

a momentumosoknak nincs válla, a szüleik vajon elvesztettek egy fogadást Istennel?

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik