Nagyvilág

Hangfallal szétvert arcáról tett közzé fotót a családon belüli erőszak áldozata

Az angol nő azt szeretné, ha a hasonló helyzetben levők is mernének cselekedni.

Családon belüli erőszak elszenvedőinek kíván segíteni egy brit nő azzal, hogy elmesélte rettenetes történetét, és megosztotta a fotót, amelyen brutálisan összevert arca látható, párja legutolsó erőszakos cselekedete után.

A Lower Gornal településen élő Lynn Hart három éve élt együtt David Harrisonnal. Az 52 éves férfi rendszeresen verte 53 esztendős párját, aki egyre több sminkkel, és újabb fedőtörténetekkel próbálta titkolni a történteket a környezetében.

Idén május 5-én délelőtt Harrison hazaérkezett az alkoholvásárlásból és nekiesett párjának: arcon ütötte őt, majd a földön fekvő nőt leköpte, megtaposta, és a tévé hangfalával kezdte verni az arcát.

Hart nem emlékszik, hogyan jutott egyáltalán ki a házból, hiszen a hangfallal történő ütéseknél azt hitte, meg fog halni, minden elsötétült előtte. A nő eljutott a fia lakásába, ahonnan kihívták a mentőket és a rendőrséget. Lynn Hart szemei úgy bedagadtak, hogy a nő napokig nem látott.

west-midlands.police.uk

A háziorvostól a hátsó kijáraton kellett kikísérni, hogy nehogy a látvány felzaklassa a többi beteget.

A nő elmondta: azért maradt a férfival több verés és fogadkozás, ígérgetés után, mert szerette a párját, de ez az eset volt az utolsó csepp a pohárban.

A férfi tárgyalását szeptember elején tartották. Harrison korábban tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt állította, hogy barátnője leesett a lépcsőn, de a bíróságon már bevallotta tettét. Hét év börtön vár rá.

Lynn Hart szeretné, ha minél többen látnák a szétvert arcát ábrázoló fotót, és ezzel erőt tudna adni a családon belüli erőszak elszenvedőinek, hogy ők is bátran kilépjenek a bántalmazó kapcsolatból, és merjenek segítséget kérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik