Nagyvilág

„Menj a francba!” – káromkodva üzent Fico 

A szlovák exkormányfő újabb videóban támadta az ellenzéket.

A Paraméter szúrta ki, hogy Robert Fico exkormányfő közösségi oldalán ismét közzétett egy videót. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a szlovák kormánypárt politikusainak nincsenek tetoválásai, nem drogoznak, mint Michal Truban.

Az isten szerelmére, ez az alternatíva, Szlovákia számára?

– rohant ki a legsikeresebb ellenzéki tömörülés, a Progresszív Szlovákia első embere ellen. A Smer elnöke még jobban behergelte magát, az ellenzék ostorozását a Spolu nevű parlamenten kívüli erő vezetőjével (Miroslav Beblavý) folytatta.

Menj a francba! Méghogy új politikus! Milyen új politikus vagy? Mindenhol megfordultál már.

A legnagyobb koalíciós párt elnöke nem feledkezett meg az új pártot alapító volt államfőről, Andrej Kiskáról sem, akiről egyenesen azt állította, hogy ellopott volna mindent, ami nincs leláncolva. Majd, hogy a pocskondiázás még kerekebb legyen, megpendítette azt az összeesküvés-elméletet, amely szerint némely ellenzéki erő mögött külföldi titkosszolgálat állhat.

Az új videó fogadtatásáról még nincs hír, de az előző miatt Peter  Pellegrini kormányfő beszélni akar Ficóval, aki a minap kiállt egy cigányterrort emlegető kirúgott képviselő mellett. Az Új Szó szerint a miniszterelnök választ akar kapni pártja elnökétől, hogy az általa mondottak a pártjuk új eszméit vagy a magánvéleményét tükrözik, mert az biztos, hogy ő soha nem lesz olyan koalíció tagja,

amelyben helyet foglal Marian Kotleba is.

Korábban Pellegrini kormányfő, pártelnökével ellentétben, üdvözölte, hogy a szélsőséges képviselő már nem ül a parlamentben.

Kiemelt kép: Robert Fico/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik