Nagyvilág

Meggyilkolta a társkeresőn megismert nőt, aztán öngyilkos akart lenni a bíróságon

A férfi a Tinderen ismerkedett meg a lánnyal, akit aztán brutálisan meggyilkoltak.

A VT számolt be egy igencsak felzaklató történetről egy nebraskai tárgyalóteremből. Aubrey Trail azért ült a vádlottak padján, mert a vád szerint megfojtott és feldarabolt egy nőt, akivel a Tinder nevű társkeresőn ismerkedett meg.

Az ügyben a férfi barátnője, Bailey Boswell is értintett. A nőnek jövőre kellene bíróság elé állnia, de Trail akciója után most mégis minden szempár rászegeződik. A férfi a legutóbbi tárgyaláson egy kisméretű tárggyal – ami lehetett egy apró penge, vagy egy toll – elvágta a saját torkát, miután szétkürtölte a teremben,

Bailey ártatlan, legyetek átkozottak mind!

A beszámolók szerint az öngyilkossági kísérlet után a kerekesszékben ülő férfi a földre zuhant és azonnal eszméletét vesztette. Később a CNN hírei szerint a kórházban stabilizálni tudták az állapotát és már ki is engedték.

A vád szerint Trail és Boswell együt rabolták el a 24 éves áldozatukat, akinek pontosan az után veszett nyoma, hogy elment Trailel a megbeszélt Tinder-randira. A pár minden vádat tagad, szerintük a lány egy eldurvuló orgia után halhatott meg. A lány holtteste 19 nappal az eltűnése után került elő egy kukászsákból, 14 darabba vágva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik