Élet-Stílus

Újra börtönbe küldték a nőt, aki férfinek adta ki magát, hogy meztelen fotókat csaljon ki nőktől

A szabadulása után néhány hónappal újra letöltendő börtönbüntetést kapott azt a skót nővért, aki férfinek adta ki magát az egyik legnagyobb online társkeresőn, hogy meztelen fotókat csaljon ki más nőktől – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A 28 éves Adele Rennie először 2017-ben kreált magának alternatív személyiséget, egy férfi orvosét. A Tinder nevű online társkeresőn kereste áldozatait, akikkel nem csak szöveges üzeneteket váltott, de egy hangtorzító szoftver segítségével telefonon is beszélt. Volt olyan nő, akit úgy félemlített meg, hogy elhitette vele, tudja, hogy merre jár, mit csinál nap közben, mások köré úgy font egyre szorosabb hálót, hogy több álszemélyiségen keresztül is kapcsolatba lépett velük. Voltak, akiknek erotikus képeket küldött férfi modellekről, hogy így csalja ki tőlük a valódi meztelen fotóikat. Tíz ismert áldozatával többször beszélt meg személyes találkozókat, de ezeket később, valamilyen ürüggyel mindig lemondta.

Rennie-t először 2017-ben tartóztatták le. A nőt 22 havi letöltendő börtönbüntetésre ítélték, a neve pedig 10 évre felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára. A büntetése felének letöltése után szabadult, és szinte azonnal újrakezdte az üzelmeit. Ezúttal egy félig olasz, félig brit, vagyonos bűnügyi jogásznak adta ki magát. Néhány héttel később újra elfogták, ezúttal három nő átveréséért és zaklatásáért ítélték el. Volt olyan áldozata, akit különböző álszemélyiségekkel kétszer is behálózott.

Adele Rennie egyfajta bosszúhadjáratot folytatott. Egész életében visszahúzódó volt, nem volt sem önbecsülése, sem önbizalma, nem tudott sehová beilleszkedni. A fiatal nővér először arról próbálta meggyőzni a bíróságot, hogy ő a valódi áldozat, a többi nő összeesküdött ellene, de végül bűnösnek vallotta magát. Másodszorra súlyosabb, három éves börtönbüntetést kapott.

(Kiemelt képünkön Adele Rennie, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik