Nagyvilág

Öt órán át tartó szexmaraton közben halt meg egy nő Kolumbiában

A 32 éves nő érezte, hogy kezd rosszul lenni, de nem akarta félbeszakítani az együttlétet.

Feltehetően szívroham ölt meg egy 32 éves nőt a kolumbiai Cali város egyik hotelszobájában, egy öt órán át tartó szexmaraton közben – jelentette a helyi sajtó. A csak „La Fiera” becenéven említett nőt partnere szállította kórházba, ahol azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok.

A férfi elmondása szerint a nő szex közben arra panaszkodott, hogy nem érzi jól magát, szédülni kezdett, de nem akart leállni, és nem sokkal később elájult. A férfi ekkor azonnal mentőt hívott, de a segítség olyan lassan érkezett, hogy nem várta meg őket. Inkább egy lepedőbe csavarta a nőt, majd taxival vitte a Valle egyetemi kórházba, ahol már nem tudtak rajta segíteni.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a nő halálát szívroham okozta. Partnere elismerte, hogy a szexmaraton közben mindketten drogot is használtak, de azt nem lehet tudni, hogy milyet. A hatóságok most azt vizsgálják, hogy a nő halálának volt-e köze az elfogyasztott kábítószerekhez, és azok okozták-e szívrohamát.

A HSBNoticias című kolumbiai lap az esetről szóló cikkében megjegyezte, hogy a nő beceneve (Vad) nem a szexuális étvágyára utal, hanem arra, hogy erős egyéniség volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik