Nagyvilág

Ledarálta, bezacskózta a magyar nőt az osztrák kannibál

Horrorisztikus részletek derültek ki a vádiratból.

Ausztriában elkezdődik annak a 64 éves férfinak a büntetőpere, aki egy éve brutálisan végzett egy 30 éves magyar nővel, akinek a feldarabolt holttestét a Fertő-tóba dobta. A Blikk szerint az ügyészég Alfred U.-t az abnormális bűnözők börtönébe zárná.

A vádirat szerint egy halász figyelt fel az emberi torzóra, majd kutatóbúvárok találták meg a Fertő tóban az áldozat fejét, altestét, jobb és bal alkarját, bal combját és jobb sípcsontját.

A boncolás szerint a nő csaknem minden szervét eltávolította, a koponyát megskalpolta Alfred U., akinek a bécsi lakásában emberi vérmaradványt mutattak ki a fürdőszobában, a konyhában, a kádban, a húsbárdon, a húsdarálón és egy kalapácson. A mélyhűtőből ledarált, kockára vágott emberi hús került elő. 

Miután a daraboláshoz használt kés eltört, fűrészt vett elő,  a kalapáccsal többször ütést mért áldozata koponyájára, hogy felismerhetetlenné tegye. A maradványokat bezacskózta, majd a Fertő tóhoz autózott.

Másnap a fűrész tisztítása közben észrevette, hogy egy húsdarab maradt a kádban. Ekkor támadt az ötlete, hogy elfogyasztja az asszony maradványait.

Aztán kitaláltam, mit kellene vele tennem. És akkor az a hülye ötlet jutott eszembe, hogy körülbelül egy kilóból fasírtot készítek, ugyanennyiből pedig gulyást főztem. Valahol azt olvastam ugyanis, hogy így lehet biztonsággal emberi húst fogyasztani.

Korábban ezt vallotta egy elmeorvosnak,  aki kezelhetetlenként jellemezte. Hogy ez mennyire így lehet, azt igazolja a vádirat.

Eddig 30 évet töltött rácsok mögött, hatszor elítélték, négy bűnügy részleteire derült fény.

1977-ben öt hónapot kapott, amiért egy 15 éves biciklista lányt bántalmazott, de megerőszakolni nem tudta.

1981-ben 20 hónapra került börtönbe, mert akkori élettársával szexre kényszerített egy 18 éves, autóstoppos lányt.

1985-ben 9 évre ítélték. Fejszével ütötte a férfit, akit rajtakapott barátnőjével, akinek a mellbimbóját leharapta,  megerőszakolta. Ekkor súlyos személyiségzavart állapítottak meg nála.

1997-ben már visszaesőként kapott 12 évet, miután befogadott egy 19 éves prostituáltat, akit molesztált, kikötözött, többször megerőszakolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik