Nagyvilág

Német topmenedzsert és fiait verték meg a biztonsági őrök a Bulinegyedben

Brutálisan bántalmaztak egy német állampolgárságú topmenedzsert péntek este a VII. kerületi bulinegyedben – tudta meg a Blikk. A lapnak az 57 éves férfi ügyvédje, Varga Zoltán mesélte el a történteket.

A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba. A család vacsorázni ment a belvárosba, majd a vacsora végeztével elhagyták az éttermet. Később úgy dondolták, hogy visszatérnek az étterembe, de be már nem jutottak az ügyvéd elmondása szerint.

A biztonsági őrök már az ajtóban rátámadtak a két gyerekre: gázsprével fújták le őket, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút, akinek a kisebbik, 17 éves a segítségére sietett, mire őt is megrugdosták.

A vállalatvezető mobillal próbálta felvenni, hogy mi történik. Erre őt is megtámadták, nagyon megverték.

Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört

– mondta az ügyvéd. A megvert menedzser egy budapesti kórházba került, azonban a saját felelősségére azonnal Németországba utazott, ahol az orvosok megállapították: sürgős műtétre van szüksége.

A Blikk értesülései szerint az esetet rögzítették a térfigyelő kamerák, a rendőrök pedig négy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. Varga szerint a támadás “különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek” minősülhet.

Kiemelt kép: illusztráció, police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik