Nagyvilág

Megszólalt a két kisfiát cserbenhagyó nő

Már bánja tettét. Gyermekei csaknem kihűltek.

Azt mondja, bánja tettét, de kényszerítették, hogy az utcán magukra hagyja gyermekeit Alexandriában – írja a Maszol.ro. A 24 éves nő ellen országos körözést adtak ki, kedden fogták el és hallgatták ki. Család elleni bűncselekmény gyanújával indul vizsgálat ellene.

Bevitték a gyermekvédelmi igazgatóság egyik központjába, amely a gyermeküket egyedül nevelő anyáknak nyújt segítséget. Ott adott interjút egy helyi tévének.

Csaknem megfagytak, a kórház előtt hagyta két kisfiát egy nő
Egyikük 1 éves és 7 hónapos, öccse 8 hónapos. Az ügyben a rendőrség és a gyermekvédelem is vizsgálódik.

A fiatal anya zavaros részleteket közölt az interjúban arról, mi történt vele. Azt állította, hogy megismert a Facebookon egy gurgiui férfit és nőt, akik felajánlották neki, hogy költözzön hozzájuk a gyermekeivel, gondjukat viselik mindhármuknak. Bár elismerte, nem ment rosszul a sora az élettársánál, elfogadta az ajánlatot.

Kisfiaival bement Alexandriába találkozni a giurgiui párral, beült az autójukba. Meggyőzték, hogy vigyék két kisfiát gyermekelhelyezési központba, de az zárva volt. A sürgősségi kórház elé hajtottak, ahol a férfi állítólag késsel kényszerítette, hogy tegye gyerekeit az utcára.

Ezután Giurgiuba mentek, út közben elvették tőle a mobiltelefonja kártyáját. Ennek dacára a nő nem állítja, hogy elrabolták, sőt, azt mondta, meggyőzte a giurgiui nőt, hogy vigyék vissza Alexandriába, mert látni akarja a gyermekeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik