Nagyvilág

Csaknem megfagytak, a kórház előtt hagyta két kisfiát egy nő

Egyikük 1 éves és 7 hónapos, öccse 8 hónapos. Az ügyben a rendőrség és a gyermekvédelem is vizsgálódik.

A Maszol.ro számolt be arról, hogy két kisfiút talált egy nő szombat este az alexandriai sürgősségi kórház előtt. Hipotermiás tüneteket mutattak, a kisebbik a nedves aszfalton feküdt, a nagyobb a kórház parkolójában járkált, az anyját szólítgatta. Gyermekkórházba vitték a kicsiket, a nővérek és a beutalt gyerekek anyukái gondozzák őket.

Megtalálójuk a Facebookon közzétette két kisfiú fotóját, majd a lap olvasói azonosították a gyermekeit elhagyó asszonyt.  

Az alexandriai Total Impact című internetes újság szerint az egyik kisfiú 1 éves és 7 hónapos, öccse pedig 8 hónapos. A portál szerint 24 éves anyjuk egy Facebookon megismert férfi kedvéért költözött Alexandriába, majd egy másik férfihoz Purani faluba. Élettársának is volt egy kiskorú gyereke. Amikor kisfiaival a nő nyomtalanul eltűnt, a férfi próbálta telefonon hívni, de nem válaszolt.

A férfi azt hitte, az asszony tőle is továbbállt, csak az interneten közzétett képekről tudta meg, hogy élettársa elhagyta gyerekeit. Ezt követően elment a rendőrségre, azonosította az anyát és fiait. A nő állítólag azóta felvette a kapcsolatot élettársával, azt mondta neki, hogy hamarosan elmegy a kórházba, ahol a gyerekeit hagyta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik