Nagyvilág

A péniszébe rejtett gyűrűvel kérte meg barátnője kezét, és senki sem érti, ez hogy lehet

A Facebookon terjedő történet láttán értetlenül néztek az emberek.

Az internetnek köszönhetően nehéz olyan lánykérést produkálni, ami hallatán az emberek felkapják a fejüket. Bármit talál is ki az ember, szinte teljesen biztos lehet benne, hogy valaki már csinált valami hasonlót.

A Metro című brit bulvárlapnak azonban egy Facebook-csoportban sikerült egy olyan lánykérési történetre bukkannia, amit előtt teljesen értetlenül állnak az emberek. Egy nőt ugyanis úgy lepett meg pasija, hogy a jegygyűrűt a péniszébe rejtette.

Igen. Jól olvasták. A péniszébe. Ne rá, hanem bele.

A történet egy esküvőalázó Facebook-csoportban jelent meg. Aminek nyiltan vállalt célja, hogy kicikizzék más emberek esküvőit, a túl pici gyémánttal ellátott jegygyűrűtől kezdve a bénának titulált házasságkötő teremig.

Oda posztolta valaki a lánykérésről szóló Instagram fotóról, és az ahhoz mellékelt leírásról készült képernyőfotót.

Előző este megkért, hogy szopjam le. Ráraktam a kezem a farkára, és ezt húztam elő

írta a nő a fotó mellé, amin a keze látható, rajta a jegygyűrűvel.

A Metro információi szerint a kérdéses poszt nem most, hanem 20115-ben került fel a nő Instagram-oldalára, és a megörökített, és most közzétett leírás helyén azonban már csak annyi olvasható, hogy “Je t’aime”.

A brit bulvárlap nem tette közzé a nő nevét, elmondásuk szerint azért, hogy védjék a pár magánéletét, akik egyébként azóta is boldog házasságban élnek.

A történet a lap cikke szerint kérdések özönét indította el, ahogy az emberek egymás után jelezték, nem igazán értik, hogy ez pontosan hogyan is történhetett meg. Pontosan hol is volt az a gyűrű, amit a leírás szerint a péniszBŐL húzott elő a nő?

A kérdésre azonban nincsen válasz – írta a Metro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik