Élet-Stílus

Bárki átélheti a szexet a kedvenc pornósztárjával

Létrejött egy virtuális világ, ahol bárki kedvére válogathat hétszáz pornószínésznő között. A berlini Me.mento 3D nevű cég „vrXcity” platformján valósághű, háromdimenziós, virtuális szexkalandok várják az érdeklődőket.

Az idén nyáron indult cég azzal forradalmasítaná a pornóipart, hogy a passzív befogadóból, aktív résztvevővé teszi a felhasználóit, mint egy videojátékban. A rendszer része egy virtuálisvalóság-headset, és két kontroller, amiket a „játékos” a saját kezeiként lát a virtuális valóságban, és amikkel kedvére megérintheti a kiválasztott szereplőt – írja a Mirror.

Fotó: RedBux

A „vrXcity” világában már 700 pornósztár élethű, háromdimenziós modelljét alkották meg, így a platformon már találkozhatunk például Texas Pattival, vagy Micaela Schaeferrel, és hamarosan majd Asa Akirával, Alexa Tomassal, vagy Jenaveve Jolival is.

A pornóipar vált a technológiai fejlődés húzóágazatává, a mi termékünkben pedig megvan a ponteciál arra, hogy forradalmat indítson be

– mondta egy sajtótájékoztatón Tobias Platte, a cég vezérigazgatója.

Platte nem lát etikai aggályokat a platformmal kapcsolatban, mert szerinte bárhová is vezessen a fejlődés, a virtuális szex soha sem fogja helyettesíteni a valódit.

Egyetért vele Sven Lewandowski, a Wurzburgi Egyetem szociológus kutatója is. Szerinte, napjainkban kétféle szexualitás létezik párhuzamosan: a pornográfia világa, és a mindennapi szex, és nincs arra perdöntő bizonyíték, hogy előbbi negatívan hatna utóbbira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik