Nagyvilág

Előzetesben marad az amerikai kosarasokat megkéselő férfi

Meghosszabbították az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki késsel támadt két amerikai kosárlabdázóra Brăila egyik szórakozóhelyének teraszán.

A maszol.ro szerint Daniel Gabriel Huseint minősített emberölési kísérlettel, közrend- és csendháborítással, valamint veszélyes tárgyak viselésével vádolják.

Dasaev tagadja a bűnösségét. Ügyvédje szerint védence egyedül a közrendháborítást ismeri el.

A brăilai kosárlabdaklub augusztusban szerződtetett két amerikai játékosát, a 24 éves Darrel Bowie-t és a 25 éves Joseph McClaimet 16-ára virradó éjszaka támadták meg, és több késszúrást ejtettek rajtuk. Mostanra mindketten felépültek.

A férfinak már nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal. Korábban kerítés és nemi erőszak miatt ítélték el Spanyolországban.

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani

BRAILA | Filmul atacului de la The Music Pub | Dasaev a fost arestat preventiv, acuzat ca a injunghiat doi baschetbalisti americani | DEBRAILA.ro a obtinut imaginile sangerosului atac din noaptea de 15 spre 16 septembrie

Közzétette: debraila.ro – 2018. november 12., hétfő

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik