Nagyvilág

Előzetesbe kerül a romániai késes ámokfutó

Kiderült, korábban apjával majdnem agyonvert egy embert.

Mint korábban megírtuk a 20 éves férfi vasárnap tíz embert, köztük  két kiskorút sebesített meg.

Késelt, majd szándékosan a gyalogosok közé hajtott - videó
Tíz embert, köztük két gyermeket gázolt el, miután egy embert megkéselt. 

A brăilai törvényszék elrendelte előzetes letartóztatását, a rendőrség pedig közölte, hogy a fiatalembert tavaly hat hónapra nevelő célzatú felügyelet alá helyezték, mert erőszakos cselekedeteket követett el, még kiskorúként 2015-ben – írta az Agerpres.ro. Apjával együtt vasrúddal vertek meg egy férfit, aki súlyos sérüléssel  került a kórházba. Apját emiatt 8 hónap szabadságvesztésre ítélték.

A 20 éves fiatalember vasárnap hét perc alatt tíz ember sebesített meg, köztük egy 11 éves, valamint egy 13 éves gyermeket.

Az első segélyhívás 12:45-kor érkezett a rendőrségre, egy nő jelezte, a fiatalember megkéselt egy férfit, majd a lopott autón elhajtott.

12:50-kor újabb hívás érkezett az 112-es számra, egy férfi jelentette, hogy a város körgyűrűjén egy kocsi két embert elütött és elhagyta a baleset helyszínét.

A harmadik segélyhívás 12:52-kor történt, a betelefonáló ekkor már arról számolt be, hogy az autó egy bevásárlóközpont bejáratának ütközött, a parkolóban az ámokfutó hét embert sebesített meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik