Nagyvilág

Késelt, majd szándékosan a gyalogosok közé hajtott – videó

Tíz embert, köztük két gyermeket gázolt el, miután egy embert megkéselt.

A Brăila megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a férfi Cazasu település környékén került összetűzésbe egy másik férfival egy autó miatt. A férfit megkéselte, beült a kocsiba, majd a város terelőútján több gyalogost elütött, végül egy pláza bejáratának ütközött – írja a Transindex.

A brăilai bevásárlóközpontnál hét ember sérült meg, köztük egy 11 és egy 13 éves gyermek. A sérülteket a sürgősségi kórházba vitték.  A Maszol.ro szerint kamera is rögzítette, ahogy szinte levadászta áldozatait a brăilai ámokfutó. 

A Digi24 hírtévében leadott videón látszik, hogy a lopott autóval száguldó sofőr Brăila körgyűrűjén hirtelen irányt váltott, amikor észrevett az út szélén két embert. Szándékosan elgázolta őket, majd továbbhajtott.

Amikor a bevásárlóközpont bejáratának hajtott, elfogták, földre teperték. Közben azt üvöltözte: „Vérnek kell folynia ezért az országért!”

 

Megkéselt áldozata súlyos állapotban van, a brăilai sürgősségi kórházba vitték, rögtön megműtötték. A szondáztatáskor kiderült, a tettes ittas volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik