Nagyvilág

Szicíliában hagyta az utasokat a Wizz Air

Átfoglalhatnak a következő járatra, de azon csak tíz szabad hely van.

Csütörtök este törölte a Wizz Air a Budapest-Catania járatot, ami azoknak az utasoknak is megnehezíti a dolgát, akik Budapestre utaztak volna haza a szicíliai városból.

Az Indexnek egy olvasója azt írta, csütörtök este fél 11-kor indult volna a gépe. Egyre több késést jeleztek, a Flightradar24-en pedig látszott, hogy a gép köröz a város felett, majd végül Palermóban száll le. Ekkor még azt ígérték, hogy éjjel egy órakor elviszik őket, de ezt is törölték. A következő járat két nap múlva megy, de azon csak tíz szabad hely van. A Palermóban leszállt gép utasait a Wizz Air busszal vitte Cataniába, ők azt mondták, vihar miatt nem szállt le a gép, miközben több más járat zavartalanul szállt le és fel.

A Wizz Air az Index megkeresésére ugyancsak a viharos időre hivatkozott. Közölték, hogy az utasokat a vonatkozó szabályoknak megfelelően segítik, szállást és étkezési jegyet biztosítanak nekik, valamint ingyenes átfoglalást a szabad helyek számától függően a lehető legkorábbi következő járatra. A viteldíj teljes visszatérítését igénylő utasoktól azt kérik, hogy a wizzair.com oldalon nyújtsák be igényüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik