Nagyvilág

Hónapokig élt együtt anyja holttestével, mert kiváncsi volt a bomlás folyamatára

A rokonok elől is sikerült eltitkolnia a 93 éves nő halálát.

Mindenki elől eltitkolta édesanyja halálát egy Észak-Karolinában élő nő, hogy megfigyelhesse a holttest oszlási fázisait a házában tárolt holttesten – jelentette a helyi sajtó, a rendőrségre hivatkozva. A 69 éves Donna Sue Hudgins hónapokon át élt együtt a 93 éves korában elhunyt anyja holtesttével Enfield városában lévő otthonában.

Az esetre azután derült fény, hogy a nő szeptember elején bejelentkezett egy temetkezési vállalatnál, hogy intézze anyja temetését. A cégnek azt állította, hogy anyja aznap délelőtt halt meg, de nem tudja, hogy a mentősök hova vitték a holttestet.

Két évig élt együtt anyja holttestével Dunakilitin – részletek
A nő néha még kiment tisztálkodni és enni, de miután fiához beköltözött élettársa, már nem hagyta el a szobáját. Ezután egyáltalán nem mutatkozott.

A rendőrséget a temetkezési vállalat értesítette, miután ők sem bukkantak sehol Nellie Mae Hudgins holttestére – közölte a helyi rendőrség. Ekkor két rendőr ment ki az elhunyt nő házához, ahol a lánya is élt. A rendőrök beszéltek a nővel, majd amikor bementek a házba egy “erősen bomlásnak indult holttestet” találtak.

Mint kiderült, a 93 évesen, természetes okok miatt elhunyt nő akkor már három hónapja halott volt. Lánya a rendőröknek azt mondta, azért nem jelentette anyja halálát, mert “kiváncsi volt, és látni akarta a halál fázisait” – közölte a helyi rendőrség. Amikor egy helyi televízió híradója felkereste az otthonában, a nő nem volt hajlandó nyilatkozni.

Donna Sue Hudgins ellen végül a héten emelt vádat Enfield város rendőrsége, haláleset eltitkolása miatt. A nő ötezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád ellen. Tárgyalását november 7-ére írták ki.

hullaház (hullaház, holttest,)
Fél évig élt együtt férje hullájával, arra várva, hogy feltámadjon
A buzgó keresztény nő és családja abban bízott, hogy az imádság erejével sikerül majd elérniük, hogy a férfi újra köztük legyen.

Anyja temetését végül szeptember 11-én tartották meg.

A kiemelt képen Donna Sue Hudgins. Fotó: Enfield Police Department

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik