Nagyvilág

Egy éven keresztül az anyja és az ikertestvére mumifikálódott holttestével lakott együtt egy amerikai férfi

Egy minnesotai férfi 2015 júliusa óta nem jelentette a körülötte történő haláleseteket, hanem inkább együtt élt az idő során mumifikálódott holttestekkel – írja a Huffington Post.

A beszámolókból kiderül, hogy az idős férfinak 2015 júliusában halt meg a testvére, majd rá egy hónappal az édesanyja. Az egész ügy akkor derült ki, amikor 2016 szeptemberében a szomszédok közösen arra kérték a rendőröket, hogy kutassák át Kueflerék házát.

A kutatás során a rendőrök két holttestet találtak, velük élt már több mint egy éve a 60 éves férfi.

Amikor a hatóságok arról kérdezték Robert James Kueflert, hogy miért nem értesítette legalább a mentőket, a férfi azt válaszolta, hogy

a trauma és a sokk miatt erre képtelen volt.

Az orvosszakértőknek csak a boncolás után sikerült kideríteni, hogy pontosan mikor hunyt el a férfi testvére és az édesanyja. Kuefler elmondta, hogy a testvérét holtan találta otthon, majd a testét a fürdőszobába vitte. A férfi anyja halálos beteg volt, de mivel nem akarta látni meghalni, ezért amikor az idős, beteg nő nagyon rosszul lett, Kuefler elment otthonról pár órára, majd hazatért.

Kuefler azt mondta a nyomozóknak, hogy mire hazaért, az anyja már nem élt, otthon a saját ágyában halt meg.

A férfi egy éven keresztül bújtatta a holttesteket, ha valaki látogatóba érkezett hozzájuk, de nem szabadult meg tőlük. A sokkos állapotba került Kuefler karácsonykor még egy külön kártyát is küldött a rokonoknak és barátoknak, hogy nem szeretnének ajándékokat és látogatókat, mert az édesanyja és a testvére nincsenek jó egészségügyi állapotban.

A bíróságon először azzal vádolták meg Kueflert, hogy anyagi haszonszerzés céljából titkolta el a haláleseteket a hatóságok előtt, ám ezt végül nem tudták bizonyítani, mivel a férfi nem nyúlt a halott rokonai után járó juttatásokhoz.

Kiemelt kép: RAMSAY COUNTY SHERIFFS DEPT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik