Nagyvilág

Élve temette el volt barátnője 18 éves kutyáját, mert az eb nem jött ki a macskájával

Az idős kutyust még élve ásták ki, de már nem tudták megmenteni az életét, és el kellett altatni.

Állatkínzás vádjával tartóztattak le egy 24 éves férfit az amerikai Massachusetts államban, miután élve elásott egy 18 éves kutyát, mert az eb nem jött ki az egy nappal korábban hozzá került cicával – jelentette a helyi sajtó.

41 éves karrierem alatt még soha nem találkoztam ehhez foghatóval. Sok állatkínzásos esetet látunk, de élve eltemetni egyet az felfoghatatlan

mondta az esettel kapcsolatban Whitinsville város rendőrfőkapitánya, Walter Warchol, a Telegram & Gazette című helyi lapnak.

Élve temették el a kutyakölyköket az egyetemi őrök – a hallgatók kiásták őket
Azonnal akcióba léptek a kínai egyetemisták, amint megtudták, mit történt.

Warchol elmondása szerint a Chico nevű kutyus másfél éve volt Richard Piquardnál. Az eb eredetileg volt barátnőjéé, és azért került a férfihoz, mert a nő az új lakásában nem tarthatta, és máshol nem tudták elhelyezni. A beszámolók szerint Piquard többször is kérte egykori csaját, hogy vigye el tőle az idős ebet.

A férfi vasárnap hajnalban egy SMS-ben tudatta, hogy az eb meghalt. Az üzenetet egy közös barátjuknak küldte el, akinek azt is elárulta, hova ásta el. Kaylee Belanger a vőlegényével indult megkeresni a kutya testét, de amikor kiásták, kiderült, hogy még életben van.

Chicót azonnal egy állatklinikára vitték, ahol magához tért, de az orvosok már nem tudták megmenteni az ebet, aki Belanger elmondása szerint jól láthatóan már az elásása előtt is el volt hanyagolva. A kutyust végül elaltatták.

A rendőrség vasárnap letartóztatta Piquardot, aki ellen állatkínzás vádjával indítottak eljárást. A férfi az ezer dolláros óvadék kifizetése után szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen. A macskát, aki egy nappal az eb halála előtt került hozzá, elvették Piquardtól, és szülei vigyáznak rá.

eltemetett kutya 1 (Array)
Élve temettek el egy kutyát Párizsban
Az állat pórázát egy zsák kőhöz kötözte, hogy ne kelljen túl mélyre ásnia.

A kiemelt fotón Richard Piquard és Chico. Fotó: Northbridge Police Department/Kaylee Belanger

Ajánlott videó

Olvasói sztorik