Nagyvilág

2,5 milliót érő sonkát evett meg egy bolti eladó

És szalámit.

Lopás miatt nyomoznak egy bolti eladó ellen az amerikai Ohio államban, miután kiderült, hogy 9200 dollár, azaz nagyjából 2,5 millió forint értékű sonkát evett meg az üzletben, ahol dolgozik – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett nő nem egyszerre lopta el a hatalmas összeget érő húst, hanem szép lassan, apránként fogyasztotta el.

A meg nem nevezett nő nyolc évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a Bolivar városában működő, Giant Eagle nevű üzletben, és azóta minden egyes nap megevett három-öt szelet sonkát – és olykor egy kis szalámit. Ez csak az előző héten derült ki, miután a bolt „veszteségmegelőző munkatársa” megtudta, hogy a nő rendszeresen lopkodja a üzletben lévő termékeket.

A nőt feljelentették a rendőrségen, akik előző hét pénteken ki is hallgatták, és közben a nő beismerte, hogy évek óta minden egyes nap megdézsmálja a készletet. „Nagyon együttműködő volt” – mondta el a helyi sajtónak az üggyel foglalkozó megyei seriff hivatal.

A veszteségmegelőző munkatárs számításai szerint a nő 9200 dollárnyi sonkát evett meg.

Az esetről szóló első hírekben még az szerepelt, hogy a nő ellen lopás vádjával indítottak eljárást a helyi hatóságok, de Orvis Campbell seriff a hétvégén közölte, hogy a nőt nem tartóztatták le, és nem emeltek vádat ellene. A vádemelésről Campbell közlése szerint az ügyészség fog dönteni, de szerinte nem valószínű, hogy bűncselekménnyel vádolják majd meg a nőt.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:AFP / Benoit Bacou / Photononstop

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik