Nagyvilág

Holtan találtak a 20 éves modellre a luxusjacht fedélzetén

Nyomozást indított a görög rendőrség, miután egy ausztrál modell életét vesztette egy luxusjachton Kefaloniá szigetének közelében, írja a The Guardian.

Sinead McNamara négy hónapja dolgozott a Mayan Queen IV elnevezésű hajón a legénység tagjaként.

A jármű tulajdonosa Alberto Baillères milliárdos mexikói bányamágnás. A hétgyermekes apa a Forbes listája szerint a világ 143. leggazdagabb embere, vagyonát 9.6 millió dollárra becsülik.

Baillères a feltételezések szerint kedden elhagyta a jachtot, és csak a személyzet tartózkodott a fedélzeten, amikor a haláleset történt.

https://www.instagram.com/p/BmST2zxnrka/?taken-by=sineadmcnamara

A Kefalonia Press című lap arról számolt be, hogy az orvosok mindent megtettek a modell újraélesztéséért, de a kórházba szállítás után meghalt. A 20 esztendős lány boncolását Athénban végzik el.

A rendőrség az utóbbi három napban kihallgatta a személyzet összes tagját, most pedig a hatemeletes hajó biztonsági kameráinak felvételeit nézik vissza.

https://www.instagram.com/p/BliUl13nqhO/?taken-by=sineadmcnamara

A helyi sajtó szerint a modell öngyilkos lett, míg más hírforrások arról számoltak be, hogy kómás állapotban találtak rá egy kabinban.

Sinead McNamarának több mint 14 ezer követője volt az Instagramon. Közösségi oldalán két hete egy rejtélyes üzenetet posztolt.

Vigyetek vissza oda, ahol az egyetlen félelmem az volt, hogy ne nyissák fel a koponyámat

– írta egy fotójához.

https://www.instagram.com/p/BmqVv9InDEI/?taken-by=sineadmcnamara

Ajánlott videó

Olvasói sztorik