Élet-Stílus

Hatalmas mellei miatt nem utazhat metrón a nő, aki Kim Kardashian akar lenni

Kim Kardashian inspirálja a 24 éves Nadia Sofia Nahirt, aki eddig tizenötezer fontot (5,4 millió forintot) költött plasztikai műtétekre. A Londonban élő nő hatalmas, 1100 köbcentis melleket csináltatott magának, megemeltette a fenekét, és feltöltette az ajkait – írja a The Sun.

A projektasszisztensként dolgozó, argentin származású lány azért döntött az átalakulás mellett, mert a korábbi külsejét túlságosan férfiasnak találta. Így nézett ki a plasztikai műtétek előtt:

Fotó: mediadrumworld.com

Argentínában nagyon népszerűek a hasonló alakú modellek, Nadia pedig kiskorától rájuk akart hasonlítani.

Olyanok, mint az istennők, ha belépnek egy szobába, minden szem rájuk tapad. Ők is megcsináltatják a melleiket, megnagyobbítják a feneküket, arrafelé ez a kultúra része. A szépségre úgy tekintenek, mint amit meg lehet venni.

Nadia húsz éves korában, Belgiumban esetett át az első mellműtétén, majd 2017-ben, a második beavatkozással érte el jelenlegi méreteit. Nem sokkal később a fenekét is átszabatta, végleges szőrtelenítésen esett át, az ajkaiba pedig azóta, 3 – 4 havonta kap töltőinjekciókat.

Fotó: mediadrumworld.com

Az szépségnek azonban nem csak pénzben mérhető ára van, a Nadiának sok dologról kellett lemondania, főleg a mellmérete miatt. Nem tud például hason feküdni, futni, és a tömegközlekedést sem igazán használhatja, különösen csúcsidőben. Szerinte azonban mindez semmiség az előnyökhöz képest.

Kiállni a nőies idomok mellett, jó dolog. Úgy szeretnék kinézni, mint egy modern istennő, például mint, Kim Kardashian. Nagyjából félúton vagyok a végső célom felé tartó úton. A melleimet és a fenekemet is szeretném még nagyobbítani. A családom mindenben támogat, még ha nem is értenek meg egészen, és egy kicsit furának tartanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik