Élet-Stílus

Cápa támadta meg fotózás közben a fiatal modellt

Cápa támadta meg fotózás közben Katarina Zarutskie, 19 éves Instagram-sztárt a Bahamákon. A University of Miami ápolószakos hallgatója a barátja családjánál nyaralt, amikor az incidens történt – írja az NBC.

Zarutskie a hátán lebegett a sekély vízben, ahol dajkacápák úszkáltak. A barátja apja készített fotókat róla, amikor hirtelen éles fájdalmat érzett az egyik karjában, és valami ellenállhatatlan erővel a víz alá húzta. A lányt egy másfél méteres cápa támadta meg.

A lány szerencsére hamar ki tudta szabadítani a karját, majd a felszínre úszni és partra vergődni, mielőtt a többi cápa is felfigyelt volna a vérre. Zarutskie barátjának apja lefotózta a hátborzongató jelenetet.

Fotó: Instagram

Zarutskie azért döntött úgy, hogy a dajkacápáktól hemzsegő vízben fotóztatja magát, mert a helyiektől azt hallotta, hogy a ragadozóhalak az emberre veszélytelenek. Mivel Kaliforniában, az óceánparton nőtt fel, egyáltalán nem félt.

Az incidens a múlt hónapban történt, de a lány még mindig kezelésekre jár. Azt mondja, az orvosai szerint, még mindig vannak cápafog-maradványok a karjában, a sebhelyei pedig egész életére megmaradnak majd. Bár először aggódott, hogy a sérülése negatívan befolyásolja majd a modellkarrierjét, végül szerencsésnek érzi magát, hogy megmaradt a karja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik