Nagyvilág

Ellopta a randira hívott lány autóját, majd azzal egy másik lányt vitt randira

Az amerikai férfit egy autós moziban tartóztatták le, az ellopott autóban.

Letartóztattak egy férfit az amerikai Tennessee államban, miután ellopta a randevúra hívott lányt autóját, majd még aznap egy másik lányt vitt randira egy autósmoziba a lopott járművel – jelentette a helyi sajtó. Kelton Griffin a rendőrségi jelentés szerint szombat ment el az áldozat, Faith Pugh házához Memphis városában, hogy randira vigye.

A pár a nő autójával indult útnak, amit Griffin vezetett. Amikor megálltak egy benzinkútnál, a férfi megkérte Pugh-t, hogy vegyen neki egy szivart, majd amikor a nő kiszállt az autóból, Griffin elhajtott a 2006-os fekete Volvóval. A nő hiába hívta, nem vette fel a telefont, és a közösségi oldalakon is blokkolta, hogy ne tudja elérni.

A nő ekkor értesítette a rokonait, közölve velük, hogy Griffin ellopta az autóját. Még aznap a nő egyik rokona – keresztszüleinek a lánya – azzal hívta fel, hogy a férfi randira hívta, és úton van hozzá. Mint később kiderült, a lopott Volvóval.

Griffin egy autómoziba vitte a randevúra hívott Kadara Jones-t, aki ezt SMS-ben közölte Pugh-val. A rendőrök végül ott fogták el a férfit, akit a helyszínen letartóztattak, és autólopás vádjával eljárást indítottak ellene.

A kiemelt képen Kelton Griffin. Fotó:Shelby County Sheriff’s Office

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik