Nagyvilág

Azzal védekezett a lovat megerőszakoló férfi, hogy az állat rákacsintott

Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélték Ausztráliában a 31 éves Daniel Raymond Webb-Jacksont, amiért közösült egy lóval, írja a Vice.

Az egészen hihetetlen történet még tavaly decemberben kezdődött, amikor egy gazda Grafton városában arra lett figyelmes, hogy a lovai szokatlanul görcsösek. Azt gyanította, hogy valaki betört az istállóba, ezért biztonsági kamerákat helyezett el az épületben, egy hónappal később pedig sikerült is elkapnia a tettest.

Január 22-én felvétel készült róla, ahogy egy férfi benyit az istállóba, emiatt a gazda kihívta a rendőrséget. Az egyenruhások az egyik sarokban fekve leltek rá Webb-Jacksonra. Némi dulakodás után letartóztatták és bevitték az őrsre, ahol egy egészen elképesztő magyarázattal állt elő.

A Grafton Daily Examiner című lap szerint a fiatalember arról beszélt, hogy

a ló megszagolta az ágyékát, szemkontaktust létesített vele, aztán rákacsintott.

Webb-Jackson kijelentette, hogy a lóval való közösülése emiatt konszenzuson alapult.

A hatóságokat nem nagyon sikerült meggyőznie az érveléssel, ezért megvádolták, mert nemi szervével behatolt az állatba és orális szexre kényszerítette azt.

A gazda szerint a ló személyisége teljesen megváltozott a kegyetlenség után. A kétéves kancát azóta folyamatosan karámban kell tartani, mert erőszakossá vált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik