Nagyvilág

Végre valaki gondolt a nagy mellű nőkre is

Na nem úgy!

Áprilisi tréfának indult – az L-es melles célcsoportnak szánt gumimatrac mára kézzel fogható valósággá vált.

A Bravissimo még a Bolondok napján írta ki a Facebookra, hogy speciális gumimatracot terveztek a nagyobb keblekkel rendelkező nők számára, hogy mostantól ők is kényelmesen hasra tudjanak fordulni, amikor a strandeszközön pihennek.

Valószínűleg a fehérneműgyártó cég képviselői lepődtek meg a legjobban, hogy a pusztán viccnek szánt ötletük iránt óriási érdeklődés mutatkozott – a kommentekből ugyanis kiderült, hogy a célcsoport tagjai lelkesen vásárolnának ilyen matracot.

Úgyhogy a braviccimósok nem is hezitáltak sokat, olyannyira komolyan vették a felmerülő igényt, hogy tényleg nekiláttak a terveztetésnek és gyártásnak – és a melltartó rekesszel ellátott gumimatrac immár kapható is; 25 fontért (9300 forint) (plusz ugyebár a postaköltség) a cég webshopjában bárki megrendelheti.

You asked for it… so we've given it a go! Thanks to the overwhelming response from you Bravissimo girls on Facebook, Twitter & Instagram, we realised we couldn't let you go on holiday this summer without a lilo with room for your boobs… so here it is! Get yours now: http://fal.cn/ybJT

Közzétette: Bravissimo – 2018. június 26., kedd

 

(via, fotó: Bravissimo)

Egy nő megmutatta a mellét, azóta mindenki imádja a környéket – videó
„Helyi idegenvezető” miatt záporoztak a csillagos ötösök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik