Élet-Stílus

„Rosszul vagyunk a nagy segg, a nagy csöcsök és a kis kuki látványától. A szomszédjaik”

Bizarr üzenetet kapott a fiatal pár.

Az ember gyakran találkozik a Facebookon olyan lépcsőházakban lefotózott cetlikkel, amelyeken a lakók panaszkodnak szomszédjaikra, mert túl hangosak, mert fúrnak-faragnak, mert nem szedik össze a kutyaszart – és még hosszan folytathatnánk.

Hasonló üzenetet kapott egy Newcastle-ben élő fiatal házaspár, Jay és Karin Stone – csak éppen az átlagosnál sokkal bizarrabbat.

Egy kedves szomszéd a legapróbb részletekig megfigyelhette Stone-ékat, ugyanis – ahogy azt már a címben is előrevetítettük – a fiatalok egy tollal írt cetlit kaptak a következő felirattal:

Már rosszul vagyunk a nagy segg, a nagy csöcsök és a kis kuki látványától, és fel fogjuk jelenteni önöket szeméremsértésért. A szomszédjaik.

A cetlin arra is megkérték Stone-ékat, hogy amikor öltözködnek, húzzák be a függönyöket.

A fiatal párt sokkolta az üzenet; a 33 éves Karin azóta több lapnak is nyilatkozott arról, hogy nem szoktak pucéran parádézni, teljesen normális életet élnek a saját lakásukban – az viszont nem normális, hogy a szomszédjaik ezek szerint kukkolók.

Karin és Jay Stone a válaszlépést tervezgetik; a nő egy „Ne bámulj!” feliratot szeretne elhelyezni az ablakukban; de barátaik ennél komolyabb bosszút is javasolnak, szerintük a házaspár például előadhatna egy szépen megkoreografált pucér táncműsort.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1268362833295604&set=p.1268362833295604&type=3

 

(via Chronicle Live; kiemelt fotó: Facebook)

Ezrek röhögnek a létra miatt háborúzó szomszédokon
Profi szinten csatáznak egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik