Nagyvilág

Mozgólépcső alá szorult a kisgyerek keze – videó

Hason fekve közlekedett, mindezt felügyelet nélkül tehette, persze, hogy baj történt.

Horrorbalesetet rögzített a biztonsági kamera egy bevásárlóközpontban a Kína déli részében található Kujcsou (Guizhou) tartományban.

A felvételen látható, hogy egy kisfiú hason fekve közlekedik a mozgólépcsőn, úgy, hogy egy másik gyerek áll mellette, de felnőtt egyáltalán nincs a közelükben.

A játék rendkívül rossz véget ért: a fekvő fiú jobb kezének két ujja is a lépcső alá szorult (Budapesten a figyelmetlen kutyatartók jóvoltából szokott hasonló baleset történni a házi kedvencekkel).

A másik gyerek láthatóan megpróbál segíteni, de nem tudja kihúzni a beszorult ujjakat; a kisfiú kezét végül a tűzoltók szabadították ki.

Egy biztonsági őr szerint a szülők nyilván a pláza valamelyik üzletében vásárolgattak, amikor a baleset bekövetkezett.

Figyelem! Felkavaró képek következnek:

Legutóbb tegnap írtunk hasonlóan felelős felnőttekről, amikor egy kínai anyuka megkérte a babaúszás-szolgáltatást nyújtó alkalmazottakat, hogy egy rövid időre vigyázzanak hét hónapos babájára a medencében; de a kisfiú kis híján belefulladt a vízbe.

Nem figyeltek rá, majdnem egy percig víz alatt volt a bébiúszáson a csecsemő – videó
Kis híján tragédia történt május 17-én egy bébiúszás-szolgáltatást nyújtó játszóházban a kínai Quanzhouban. Egy anyuka bérletett vásárolt a

(via Daily mail)

Vírusvideó-sztárok lettek a mozgólépcsővel küzdő bácsik
Ingyen hamburgerért tepertek az öregurak, burleszk-produkció lett belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik