Nagyvilág

Lehetséges, hogy Melania Trump orosz kém?

A legújabb összeesküvés-elmélet szerint feltehetően az, és erre néhány bizonyíték is akad.

A Business Insider számolt be róla, hogy (újabb) összeesküvés-elmélet látott napvilágot Melania Trump elnöknével kapcsolatban: a világhálón hódító teória szerint Donald Trump hitvese valójában orosz kém.

Az internetezők által összegyűjtött úgynevezett „bizonyítékok” egyike, hogy a modellből lett first lady az anyanyelve, vagyis a szlovén mellett angolul, franciául, olaszul, németül és szerbül is beszél, vagyis sokan úgy vélik, hogy valójában oroszul is tud, csak (nyilván) titkolja.

A lehetséges kémkedésére utal az is, hogy júliusban a G20-csúcson Melania nemcsak találkozott, de (a banketten) négyszemközt el is beszélgetett Vlagyimir Putyinnal. Ráadásul még barátságosnak is tűnt az orosz elnökkel.

Putyin és Melania a G20-ak találkozóján. Fotó: Getty Images/ Michael Ukas – Pool

A párosról a csúcstalálkozón készült néhány közös kép ellenére semmi sem mutat arra, hogy Melania ténylegesen „jelentett volna” Putyinnak a férjéről, vagy úgy általában bármiről a Fehér Házból.

Egyelőre légből kapottnak tűnik tehát a 48 éves first lady kémkedéséről szóló konteó, amely egyébként már nem az első nevetségesbe hajló elképzelés a személyével kapcsolatban. Októberben az a teória járta be a világhálót, hogy dublőre van, aki már nem egyszer jelent meg helyette nyilvánosan.

Melania Trumpnak dublőre lenne?
Az egész internet a Melanie Trump összeesküvés elméleten pörög. Utánajártunk a rejtélynek.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/John Lamparski

Ajánlott videó

Olvasói sztorik