Nagyvilág

Halálra éheztette örökbefogadott lányát egy iowai nő

A nő addig éheztette három örökbefogadott gyermekét, míg az egyik, egy 16 éves lány meg nem halt.

Nicole Finn a három testvért egyetlen piszkos hálószobában zárta össze, és többszöri kérésük ellenére sem volt hajlandó etetni őket – számol be a Mirror. Mikor a nő rájött, hogy a gyermekek élelmet keresve kiszöknek, még kegyetlenebb eszközökhöz fordult.

Végül lánya, Natalie annyira legyengült, hogy már állni sem tudott. Jaden, a lány bátyja a bíróságon azt állította, anyjuk azzal az indokkal nem etette a Natalie-t, hogy a lány nem tud felkelni.

Natalie 2016 októberében halt meg szívrohamban.

Nicole Finn nagyjából 15 percet várt, mire segítséget hívott. A lány holtestét a rendőrök és mentősök találták meg a nő iowai otthonának fürdőszobájában. A lány testtömege halálakor a 40 kilogrammot sem érte el, és testvérei is rendkívül alultápláltak voltak.

Jaden vallomásában azt mondta, 2016 nyarán csak néhány alkalommal tudta elhagyni a hálószobát. Anyjuk vizet sem adott nekik, így a WC-ből kellett inniuk.

A rendőrök szerint a ház emberi és állati ürüléktől bűzlött, a padlón pedig tócsában állt a vizelet, amikor kiérkeztek. A házban rengeteg macska és kutya mászkált szabadon.

A bíróság Nicole Finnt pénteken háromszoros életfogytiglanra ítélte, volt férje ügyét külön tárgyalják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik