Nagyvilág

Inkább megölte két kisgyerekét a váló anya, csak ne kerüljenek a férjéhez

Az amerikai nő önmagát is meg akarta ölni, miután halálra késelte 7 éves fiát és 3 éves lányát.

Bűnösnek vallotta magát kétrendbeli emberölés vádjában egy 31 éves amerikai nő, aki azután ölte meg két kisgyerekét, hogy férje beadta a válókeresetet – jelentette a helyi sajtó. Az Indiana államban élő Brandi Worley büntetésének nagyságáról márciusban döntenek.

A nő még 2016 novemberében gyilkolta meg 7 éves fiát és 3 éves lányát, a család Darlington városában található otthonában, miközben férje az alagsorban aludt. A nő egy katonai késsel ölte meg a kicsiket. A rendőröknek azt mondta, azért, hogy ne kerülhessenek férjéhez, aki egy nappal korábban adta be a válókeresetet.

Worley a gyerekek megölése után saját magát is megsebesítette a nyakán, majd felhívta a 911-es segélyhívót, közölve, hogy meggyilkolta a gyerekeit és megszúrta saját magát. A telefonhívás pár perce tartott, amikor a házhoz megérkezett a nő anyja.

Az operátor vele is beszélt, megkérve őt, hogy nézzen rá a gyerekekre, és ellenőrizze, tényleg halottak-e. A nagymama a hívás felvételét megszerező CBS4Indy televízió beszámolója szerint hisztériás rohamot kapott, amikor meglátta unokáit. A televízió a hívásnak ezt a részét nem hozta nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik