Nagyvilág

Halálra késelte kislányát egy brit hős testvére

Nem sokkal szombat este negyed kilenc után, még cuki képet posztolt kislányáról az 54 éves Bill Billingham. A nyolcéves Mylee vidáman mosolygott a kamerába, mert az ágyban ehetett pizzát vacsorára. Alig egy órával később, mentőautó száguldott a késsel súlyosan megsebesített kislánnyal a kórház felé.

A Birminghamtől északra fekvő Brownhills egyik csöndes utcáján álló házhoz a szomszédok hívták ki a rendőröket, miután hangos sikolyokat hallottak. A helyszínre érkező járőrök a kislányt és az apját is eszméletlen állapotban találták, testüket vér borította. Mindkettőjüket azonnal kórházba szállították, de Mylee életét már nem sikerült megmenteni. Bill Billingham, súlyos szúrt sebbel a hasán, jelenleg is kritikus, életveszélyes állapotban van.

Mylee Billingham (Fotó: Facebook)

„A nyomozás nagyon korai szakaszában járunk, de azt megerősíthetem, hogy nem keresünk senki mást az üggyel kapcsolatban” – nyilatkozta a sajtónak Jim Colclough felügyelő. A nyomozók arra várnak, hogy az apa kihallgatható állapotba kerüljön.

A szomszédokat és az ismerősöket sokkolták a történtek, Billt mindannyian teljesen normális, rendes embernek ismerték. A férfinak öt gyermeke volt, akiket imádott. Bár nem élt már együtt Mylee anyjával, a kapcsolatuk rendezett volt.

Bill Billingham testvére, Mark a brit légierő különleges alakulatának (SAS) hőse. Az exkatona, aki személyi testőrként vigyázott már Angelina Jolie és Brad Pitt családjára, két éve szerepel egy népszerű realityműsorban. Az SAS: Who Dares Wins (SAS: Aki mer, az nyer) című sorozatban öt egykori elitkatona vezet végig civileket a különleges alakulat kiképzésén.

(via The Sun, kiemelt képünkön Bill Billingham, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik