Nagyvilág

„Az enyém valódi” – lelőtte a biztonsági őr a kamupisztolyos bolti rablókat

A világ talán leglazább biztonsági őrét vették videóra egy amerikai élelmiszerüzletben, ahogy megakadályozott egy rablást.

Mintha csak Quentin Tarantino, vagy Guy Ritchie rendezte volna meg azt a videót, amit egy élelmiszerbolt biztonsági kamerája rögzített. A YouTube-ra kitett felvételhez mellékelt leírás szerint a jelenet a New Jersey államban található Hamilton városában játszódott le, a 7-Eleven üzletlánc egyik boltjában.

Az üzletet két férfi akarta kirabolni, akik közül az egyik fegyvert fogott az eladóra, majd mindketten beugrottak a pult mögé, és elkezdték kirámolni a pénztárgépet. Ekkor kinyílt az ajtó, majd egy nagydarab biztonsági őr jelent meg, kezében egy pisztollyal, és gyorsan lerendezte a rablókat.

Az őr még az ajtóban állva, egy szó nélkül lazán megsebesítette a fegyveres rablót, majd odasétált a pulthoz, és a lebújó második rablóba is beleeresztett egyet. Amikor pedig az egyik rabló rimánkodva mondva neki, hogy nem is valódi a fegyverük, a biztonsági őr odavette:

Nos, az enyém valódi.

Az őr ezután szólt az eladónak, hogy hívja ki a rendőröket, miközben ő a két rablót figyelte. Majd, amikor egyikük mondta neki, hogy „megsebesültem”, közölte vele, hogy „naná, baszd meg”.

Ahogy azt sok kommentelő megjegyezte, Marsellus Wallace kedvélné ezt a fickót.

(Kiemelt fotó: YouTube)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik