Nagyvilág

Letolt gatyával, merev cerkával bukott le az ügyvéd

Pornóvideókat készített a börtönben.

Andrew Spark ügyvéd szexvideókat vett fel a floridai Pinellas megyei büntetés-végrehajtási intézetben. Kitalált egy „Lányok börtönben” című sorozatot, és tabletjével rögzítette: azaz felvette, ahogy egy-egy fogvatartott nővel szexel.

A vád szerint az 54 éves férfi legalább két nővel folytatott viszonyt, az aktusokért cserébe alkalmanként 30-40 dollárt tett az elítéltek börtönben használható kártyájára.

Miután felmerült a gyanú, hogy az ügyvéd ilyen tevékenységet folytat a börtönben, a legutóbbi látogatása során rajtaütöttek:

amikor a nyomozók beléptek a helyiségbe, Andrew Spark épp letolt nadrággal és merev hímvesszővel állt készen arra, hogy szeretkezzen egy 28 éves fogvatartottal.

Az ügyvédet letartóztatták, 5300 dollár (1,4 millió forint) óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Spark azért tudta ilyen könnyedén megvalósítani nem mindennapi projektjét, mert ügyvédként bejárása volt az intézménybe, és bemehetett olyan nőkhöz is, akik nem az ügyfelei. Ugyanígy a a szexvideók rögzítésére használt tabletet is azért vihette be, mert egyedül a jogászok tarthatnak maguknál elektronikus készülékeket a BV-intézetekben.

Az már biztosnak tűnik, hogy Spark az egyik elítélttel legalább hat alkalommal közösült, jelenleg azt vizsgálják, hogy még hány elítélttel folytathatott szexuális viszont.

 

Huffington Post, News.com.au

Kiemelt fotó: Facebook/pinellassheriff

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik