Nagyvilág

Lángolva bukkant elő, miután berohant mobiljáért az égő raktárba

A kínai férfi elsőként menekült el a tűz elől, de visszaszaladt, hogy kimentse mobiltelefonját.

Súlyos égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy kínai férfit, miután beszaladt egy égő épületbe, hogy kimentse onnan mobiltelefonját – jelentette a helyi sajtó. A Pear Video által közzétett felvételen látni lehet, ahogy a munkás lángba borulva bukkan elő a Ningbo városában kigyulladt raktárból.

Munkatársai azonnal segítségére siettek, és tűzoltó-készülékekkel eloltották a lángokat. A felvételen látni lehet, ahogy a megégett férfi sokkba esve járkál. A meg nem nevezett férfit kórházba szállították. Sérülése nagyságáról nem közöltek információkat. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint az intenzív osztályon kezelt férfi stabil állapotban van.

Az esetről készült videót ide kattintva tudja megnézni. Megtekintését csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

A tűz egy vízipipákat gyártó cég telepén tört ki. A Pear Videónak a vállalat elmondta, hogy az áldozat egyike volt az első embereknek, akik elmenekültek a tűz elől, de később visszaszaladt a lángok közé, kimentse mobiltelefonját.

A tüzet a helyi tűzoltóság közlése szerint két óra alatt eloltották. Azt nem lehet tudni, hogy végül a telefonnal mi történt.

(Kiemelt fotó: PearVideo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik