Nagyvilág

Hasast ugrott a malacokra: 79 állat elpusztult – videó

15 hónap börtön.

Remek poénnak gondolta egy spanyolországi farm két dolgozója, hogy egyikük az amúgy is elképesztően összezsúfolt malacok közé ugrik.

Az alábbi gyomorforgató felvételen látható, ahogy az egyik munkás az állatokra veti magát, a másikuk pedig videóra veszi,és – bár ez nem hallható, de a beszámolók szerint – hangosan röhög.

Az eset még 2016-ban történt, a két elkövető most állt bíróság elé. A Huercal-Overa községben (Almeria tartomány) található farm két dolgozóját, egy 19 és egy 22 éves férfit (egyikük spanyol, a másik litván nemzetiségű) letartóztatták, a bíróság 15 hónap szabadságvesztésre ítélte mindkettejüket. Emellett minden elpusztult malac után 60 euró, összesen 4740 euró kártérítést kell fizetniük a farmot működtető cég számára.

Az elkövető, akit csak D.A.A.-ként említenek, elmondta: beismeri, hogy „hülyén viselkedett”, ugyanakkor nem hiszi el, hogy ilyen sok állat pusztult el az eset után, és szerinte a bíróság előtt bizonyíték gyanánt bemutatott fotókon nem az általa megölt malacok tetemei láthatók.

Figyelem, felkavaró képek következnek:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik