Nagyvilág

Jól elbánt a perverz tapizóval egy kínai nő a buszon

Egy jól irányzott térdeléssel fegyverezte le a hozzá dörgölőző férfit. Az esetet a busz biztonsági kamerája örökítette meg.

Nem hagyta magát, és jól elbánt a egy perverzzel egy nő egy kínai buszon, miután a férfi odaállt mellé, és elkezdte nemi szervével bökdösni őt – jelentette a kínai sajtó. A nő egyedül ült az egyik ülésen, amikor a férfi odaállt közvetlenül mellé a szellős járaton. A perverz egyre közelebb és közelebb lopta magát a nőhöz, majd végül már péniszét kezdte el odadörgölni a nő lábához.

Majdnem halálra késeltek egy nőt egy buszon, mert felpofozta az őt fogdosó perverzt
A reggeli csúcsforgalomban molesztálta a nőt egy pekingi buszon.

Eleinte úgy tűnhetett, mintha a telefonját nyomkodó nő semmit nem venne észre az egészből, de hamar nyilvánvaló vált, hogy észrevette mi történik. És az is, hogy nem fogja csak úgy hagyni magát. Ugyanis egy gyors, váratlan mozdulattal szépen ágyékon térdelte támadóját.

A nő ezek után a rendőrséget hívta, és a gyorsan kiérkező rendőrök le is tartoztatták a férfit, akit a helyi sajtóban megjelent hírek szerint legalább öt napra fogdába zártak. Az nem derült ki, hogy a hatóságok vádat emelnek-e a férfi ellen.

Metró (metró)
Így kerülhető el a szexuális zaklatás buszon
Javaslatok sorával próbálják óvni a kínai fővárosban tömegközlekedő nőket attól, hogy a férfiak kikezdjenek velük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik