Nagyvilág

Majdnem halálra késeltek egy nőt egy buszon, mert felpofozta az őt fogdosó perverzt

A reggeli csúcsforgalomban molesztálta a nőt egy pekingi buszon.

Majdnem halálra késelt egy 26 éves férfi egy nőt egy pekingi buszon, miután áldozata felpofozta, mert megfogdosta a fenekét – jelentette a helyi sajtó. Szemtanúk elmondása szerint a támadó három-négy alkalommal is megérintette a nőt, aki ezt megelégelve előbb arcon csapta, majd elővette telefonját, hogy lefényképezze. És közölte, hogy rendőröket fog hívni.

Amikor a 30-as éveiben járó áldozat előre ment, hogy szóljon a sofőrnek, a csak Liu néven azonosított támadó egy kést kapott elő, majd a nőre támadt. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a férfi a Gong vezetéknéven említett nő torkát vágta meg, és négyszer megszúrta.

A férfit a sofőr és több utas fogta le, és fogva is tartották, amíg a rendőrök kiérkeztek a helyszínre. Gong sok vért vesztett, és eszméletlen állapotban volt, amikor a mentősök megérkeztek. Az áldozatot kórházba szállították, ahol műtétet hajtottak végre rajta. Jelenleg az intenzív osztályon fekszik, és már nincsen életveszélyben.

Pekingben egyre nagyobb problémát jelentenek a zsúfolt tömegközlekedési eszközökön garázdálkodó perverzek, aki a nagy tömeget kihasználva molesztálják és fogdossák a nőket. A helyi hatóságok idén nyáron akciót indítottak a nőket zaklató férfiak ellen.

Brutális perverzellenes lángszórót dobtak piacra Kínában
A kínai nők 80 százaléka él át életében legalább egyszer szexuális zaklatást.

A reggeli és esti csúcsforgalom idején civil ruhás rendőrök kezdtek el járőrözni a metróban, és a helyi sajtóban megjelent hírek szerint július 17-ig több mint húsz férfit vettek őrizetbe. Más városokban közben külön kocsit helyeztek forgalomba csak nőknek, akik így a csúcsforgalomban biztonságosan utazhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik