Nagyvilág

A háztetőn találta meg autóját a tilosban parkoló kínai nő

Ahelyett, hogy csak simán arrébb rakták volna a járművét, inkább jól megleckéztették a bejárati kaput elzáró autóst.

Egy háztetőn találta meg autóját egy kínai nő, miután szándékosan úgy parkolta le, hogy azzal elzárta egy lakópark bejáratát,a Liaoning tartománybeli Benxiben – jelentette a helyi sajtó. Helyiek elmondása szerint a nő kedd reggel érkezett meg a lakópark sorompóval lezárt parkolójához, ahol közölték vele, hogy a parkolásért fizetnie kell.

Ilyen egy igazán pofátlan tilosban parkolás
Ezt talán még a budapesti utcákon elhíresült „tilosban parkoló Bentley” tulaja sem merte volna megtenni.

A nő a beszámolók szerint erre igencsak dühösen reagált, és nem volt hajlandó fizetni. Majd egyszerűen otthagyta autóját a bejáratot lezáró sorompó előtt, teljesen elzárva ezzel a bejáratot. A lakópark tulajdonosainak elmondása szerint az autó több órán át állt a sorompó előtt, amikor úgy döntöttek, valamit kezdeni kell a helyzettel.

Fotó:Weibo

Végül hívtak egy darus kocsit, hogy felszabadítsák a parkoló bejáratát. Amivel nem csak simán arrébb helyezték a járművet, hanem egyfajta leckeként a portásépület tetejére rakták fel.

Fotó:Weibo

Sajnos arról a pillanatról nem készült felvétel, amikor a nő meglátta, hova tűnt autója a helyről, ahol hagyta.


Az autót végül egy daruval kellett leemelni a tetőről, miután a lakópark képviselője és a sofőr a rendőrség közvetítésével elrendezte a kettőjük közötti problémát.

Fotó:Weibo

A nő egyébként még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy nem járt úgy mint, az alábbi videón látható autós, akik egy építési területen parkolt a bejárat elé. Ahol akad pár munkagép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik