Nagyvilág

Már 5 hónapos terhes volt, amikor férjhez ment a 13 éves kislány – VIDEÓ

Előző hónapban örök hűséget fogadott egymásnak két 13 éves gyerek a Kína déli részén fekvő Hainan provinciában. A kis Ding’an megyében megtartott szertartáson csak a szűk rokonság vett részt, azonban mégis az egész világ tudomást szerzett a bizarr frigyről. A házasságkötésről készült felvételeket az egyik vendég feltöltötte a Youku nevű kínai videómegosztóra.

A felvételen az látszik, hogy a fiatal pár egyáltalán nem tűnik boldognak, sőt. A híradások szerint a felvételen szereplő lány a ceremónia idején már 5 hónapos terhes volt. A videón a fiú és a lány vörös ruhában meghajolnak egymás előtt, ahogy a tradicionális kínai esküvőkön szokták.

Arról, hogy a nagyon fiatal pár pontosan hány éves, többféle találgatás jelent meg a sajtóban. Egyes források szerint még nincsenek 13 évesek, de a Beijing News azt írja, hogy már 16 évesek is elmúltak. Ez egyébként azért is lenne fontos, mert a 13 éves gyerekek házasodását egészen biztosan nem engedélyezik a törvények, míg a 16 évesekét szülő beleegyezéssel már igen.

Akárhogy is, rendkívül bizarr, már-már szomorú látvány, ahogy bele vannak kényszerítve ebben a helyzetbe.

Independent

Ajánlott videó

Olvasói sztorik