Nagyvilág

Letartóztatták a 15 éves kadéttal szexelő rendőrt

A Los Angeles-i rendőrt személyesen a város rendőrfőkapitánya tartóztatta le.

Vádat emeltek egy 31 éves Los Angeles-i rendőr ellen, aki a helyi ügyészség szerint szexuálisan molesztált egy 15 éves lányt, aki a rendőrség kadétprogramjában vett részt – jelentette a helyi sajtó. A helyi ügyészség pénteken jelentett be, hogy egyebek mellett törvénytelen nemi közösülés, gyereken végrehajtott buja cselekedet és 16 évnél fiatalabb személyen elkövetett kétrendbeli orális közösülés vádjával indítottak eljárást Robert Cain ellen.

A férfit még június 22-én tartóztatta le személyesen Charlie Beck rendőrfőkapitány. A férfi azután bukott le, hogy a rendőrség nyomozást indított a kadétprogrammal kapcsolatban, miután hét, a programban részt vevő kamaszt letartóztattak rendőrautók ellopása miatt. Egyikük volt a 15 éves lány, akinek telefonján „illetlen kapcsolatra” utaló beszélgetéseket találtak, amiket Cainnel folytatott.

Cain házában a letartóztatása után több mint száz fegyvert találtak, köztük illegálisan módosított puskákat, ami miatt jelenleg fegyverekkel kapcsolatos bűncselekmények vádjával ül előzetes letartóztatásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik