Nagyvilág

Szexuális támadással vádolják a diákjával szexelő tanárnőt

A középiskolában tanító 27 éves amerikai nő az autójában létesített szexuális kapcsolatot a fiúval.

Súlyos szexuális támadás, szexuális támadás és gyermek jólétének veszélyeztetése vádjával indítottak eljárást pénteken egy 27 éves tanárnő ellen a New Jersey állambeli Elizabeth városában – jelentette a helyi sajtó. Nataly Lopez a helyi hatóságok közlése szerint legalább két alkalommal hajtott végre szexuális cselekedeteket az autójában egy középiskolás diákkal, valamint heteken át küldött neki szexuális tartalmú üzeneteket az interneten keresztül. A hatóságok az áldozat életkorát nem közölték.

Letartóztattak egy három diákjával is szexelő fiatal tanárnőt
A 25 éves amerikai matektanárt már ki is rúgta iskolája, ami jelentette az eseteket a hatóságoknak.

A nő helyettesítő tanárként dolgozott Nicholas S. LaCorte-Peterstown School No. 3 nevű középiskolában. Lopez nem a helyi iskolakörzet dolgozója volt, hanem egy helyettesítő tanárok bérbeadásával foglalkozó cég alkalmazottja. Az iskolakörzet azonnal kitiltotta a területen lévő összes iskolából, amit megtudták, mivel vádolják.

A 27 éves Nataly Lopez A helyi rendőrség által készített letartóztatási fényképen.

A nőt csütörtökön tartóztatták le otthonában, és pénteken jelent meg a bíróság előtt, ahol ismertették az ellene felhozott vádakat. Arról a héten fognak dönteni, hogy szabadlábon védekezhet-e a vádak ellen. Ha bűnösnek találják, akkor 10-től 20 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik