Nagyvilág

Letartóztattak egy három diákjával is szexelő fiatal tanárnőt

A 25 éves amerikai matektanárt már ki is rúgta iskolája, ami jelentette az eseteket a hatóságoknak.

Letartóztattak egy 25 éves tanárnőt az észak-karolinai Rocky Mount városában, mert a helyi hatóságok szerint illetlen szexuális kapcsolatot folytatott három diákkal – jelentette a helyi sajtó. Erin Elizabeth McAuliffe-t előző hét csütörtökön tartóztatták le, és hétfőn kellett megjelennie egy helyi bíróság előtt az első meghallgatására. A helyi sajtó arról egyelőre nem számolt be, hogy ott mi történt.

Erin Elizabeth McAuliffe. Fotó: Facebook

A tanárnő ellen május 5-én tett feljelentést a város rendőrségén a Rocky Mount előkészítő iskola, egészen pontosan annak igazgatója, azt állítva, hogy a nő három fiatalkorú diákkal létesíthetett szexuális kapcsolatot. McAuliffe-t egy nappal korábban elbocsájtották állásából.

Erin Elizabeth McAuliffe. Fotó: Facebook

A rendőrség nyomozást indított, és megkezdte a diákok és tanárok kihallgatását, majd június 8-án letartóztatták McAuliffe-t. A nő ellen háromrendbeli diákkal létesített szexuális cselekedet, valamint kiskorú illetlen kihasználása vádjával indítottak eljárást.

Mosolyogva pózolt letartóztatásakor a diákját megrontó tanárnő
Az anatómiát oktató texasi nőnek egy 17 éves fiúval volt szexuális kapcsolata.
Erin Elizabeth McAuliffe. Fotó: Facebook

A rendőrség közlése szerint az esetek az iskolán kívül történtek. Az egyik érintett diák 16 éves volt, a másik kettő pedig 17 éves.

Erin Elizabeth McAuliffe. Fotó: Facebook

A tanárnőt előzetes letartóztatásba helyezték a Carteret megyei börtönben, ahonnan a húszezer dolláros óvadék kifizetése után szabadon távozhatott.

Erin Elizabeth McAuliffe. Fotó: Facebook

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint akár öt évig tartó börtönbüntetésre is számíthat, ha a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott vádakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik