Nagyvilág

A rendőrök előtt ölte meg magát a diákjával szexelő tanárnő

Egy nappal azután, hogy nyomozást indítottak ellene az amerikai hatóságok.

Otthonában, az őt kikérdezni akaró rendőrök megölte magát kedden egy 47 éves tanárnő, aki a gyanú szerint megrontotta egyik diákját – jelentette a CBS. Gretchen Krohnfeldt ellen egy nappal korábban indított nyomozást a coloradói Arvada város rendőrsége, miután megtudták, hogy „illetlen fizikai kapcsolatba” léphetett egyik tanítványával.

A tanárnő és a fiú között akkor alakult ki a kapcsolat, amikor a diák a Drake Middle Schoolba járt. A tanuló azóta már egy helyi gimnáziumba jár. A rendőrség és a helyi sajtó azt nem közölte, hogy a gyerek hány éves volt, de 14 év körüli lehet.

A rendőrség eleinte csak annyit közölt, hogy a nőt holtan találták arvadai otthonában, de a CBS Denvernek a tanár egyik rokona azt mondta, hogy öngyilkosságot követett el. A hatóságok csak annyit közöltek, hogy vizsgálják halála körülményeit. A nő három gyereket hagyott maga után.

A beszámolók szerint a tanárnő és diák kapcsolatára az iskola egyik alkalmazottja hívta fel a hatóságok figyelmét. A feljelentő a CBS Denver információi szerint több hónapja volt szemtanúja egy kettőjük közötti „illetlen interakciónak”, de csak hétfőn számolt be arról a hatóságoknak.

A nőt az ellene indított nyomozás miatt hétfő este felfüggesztették az állásból, és azelőtt vetett véget az életének, hogy a rendőrök kikérdezhették volna. A tanárnő a Fox31 cikke szerint Arvadában született és egész életében a Denver mellett található kisvárosban élt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik