Nagyvilág

Rájött az iskola a fiatal tanárnő szörnyű titkára – (18+)

Az Egyesült Államokban egészen pontosan egy bridgeport-i gimiben tanított az a tanárnő, akit fiatalkorú megrontásával vádoltak meg. Laura Ramos végül mindent bevallotta a rendőröknek. Kiderült, hogy szexuális viszonyba bonyolódott az egyik diákjával. A titkot maga a sértett, vagyis a fiatalkorú diák hozta napvilágra, az iskola illetékesei rögtön értesítették a rendőrséget, ezután indult nyomozás ügyben.Ramos eleinte tagadott mindent, ám nem sokkal később megváltoztatta a vallomását és mindent beismert.

A bíróság előtt súlyosbító körülmény, hogy a viszonyt a tanárnő kezdeményezte azzal, hogy üzeneteket kezdett írogatni az diáknak. A fiatal srác a rendőröknek elárulta, hogy az üzenetek eleinte teljesen normális tanár-diák mederben folytak, de egy hónap elteltével a nő elkezdett neki a személyes problémáiról is mesélni.

A lefoglalt dokumentumokból kiderült, hogy Ramos arról panaszkodott a fiatalkorú fiúnak, hogy a barátja nem akar vele szexelni.

A nyomozásból kiderült, hogy a nő egyszerre több diákra is pályázott, az egyik fiúval például csak üzeneteket váltott, amelyben arra kérte, hogy küldjön neki és a férjének magáról szexuális tartalmat. Az egyik tanú, aki csak érintőlegesen vett részt az ügyben képeket készített a nőről, amint az egyik diákjával egy párként járkálnak az utcán.

A nő mikor megtudta, hogy nyomoznak ellene a rendőrök megpróbálta a telefonjából a bizonyítékokat eltüntetni, majd letagadta a tettét. Később azonban beismerte, hogy az egyik fiatalkorú diákjával többször szexuális viszonyba keveredett, egyszer az autójában is, utoljára április hónapban.

A nőt azonnal felfüggesztették az iskolában, jogerős ítélet egyelőre nincs az ügyével kapcsolatban.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik